Ford Mustang

Merengtem, hogy mivel lepjem meg kedvesemet a Tanenbaum alatt.

A storyhoz tartozik egy kis előzmény. Történt ugyanis, hogy egy hónapja új családtagunk érkezett, egy Ford Fusion személyében. Legnagyobb előnye, hogy ingyen van és hogy benzinkártya is járt hozzá. Na jó, meg a szervó kormánya. De egyébként se nem gyors, se nem szép, ellenben folyton zörög, csattog, ciripel benne valami. Mondjuk holnap vissza is kell adni a flottakezelőnek. Már kivasaltam a fehér zsebkendőt, hogy méltóképpen búcsúztassuk. Lényeg, ami a lényeg, azt közösen megállapítottuk, Ford Fusion-t nem veszünk, inkább járunk gyalog.

Szóval Tandenbaum. Kitaláltam, hogy mi lenne, ha nem manifesztálható ajándékot adnék Áronnak. Magyarul, már sokszor emlegette, hogy mennyire szeretné kipróbálni, hogy milyen vezetni egy Ford Mustangot. Gugli ugye a barátunk. Beírjuk, hogy Ford Mustang bérlés. Találati lista első tétele: Kedvezményes Ford Fusion! Most akár 2.519.000 Ft-tól az Öné lehet ajándék metálfényezéssel! Hát azt hiszem, ezt kihagyjuk...

Következő sokk. Ford Mustang bérés honnan? www.eskuvoiautoberles.hu Hát bassza meg. Ez a téma üldöz engem, vagy mi a franc? Na jó, ezen még túl is tettem magam. Majd megnéztem, mennyibe fáj egy ilyen furika.

Ford Mustang 1965, piros fényezés, fehér belső. Bérlési díj Budapesten sofőrrel 20.000 Ft/óra + 5.000 Ft egyszeri kiállási díj, Budapesten kívül 20.000 Ft/óra + üzemanyagköltség.

Hát számolgatás, számolgatás. Egy óra sikítva, neccesen, de beleférhet. Na most akkor megjelent lelki szemeim előtt a történet. Budapest-Alsónémedi körforgalom, kuplung visszakettő és vihetjük is vissza.

Azt csak csendben merem hozzátenni, hogy három óra bérlés mindenhol a minimum, tehát ez alatt le sem szedik róla a ponyvát.  65.000 Ft-ért kapunk három órára egy csilli villi matuzsálemet, amit ugye még ki sem lehet próbálni, mert sofőr is jár hozzá.

Na, most megnéztem egy Ford Fusion bérlése 6500 Ft/ nap. Nem óra. Nap. Bár azért megnéznem kedvesem arcát, amint a fa alatt ülve izgatottan bontja ki a borítékot és kipottyan belőle egy Ford Fusion slusszkulcs. Lehet, hogy magában azt fogja gondolni, inkább maradtam volna a plüssállat, képkeret, parfüm, glavírozott kulcstartó mondakörnél.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr6749657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zevon 2008.11.05. 08:24:44

de az ötlet szuper!
(és a mustang gyönyörű...)

Rebelde 2008.11.05. 11:14:29

így meglepi lesz szerinted?:))

egyébként jó az ötlet:))

szaffy, a boldog nyúl :) · http://vedofelszerelesek.hu/ 2008.11.05. 11:18:01

hát letettem rola. sajnos ez most meghaladja a kepessegeimet.

egyebkent se olvas mostanaban. vagy legalabbis 2 honapos kesessel.

mustang64 2011.05.16. 09:24:47

www.kesmustang.hu/

Nézd meg őket!
Biztosan ki lehet próbálni.
süti beállítások módosítása