Félálomban

Üldöznek a nagy szarvú alienek a Pánikból. Bár nekem egyik sem az anyám és nem is akarom vízzel locsolgatni őket. Aztán egyszer csak eltűnnek és én álmomban ott fekszem az ágyban, alszom és hallom, hogy valami pittyeg. Közben azon gondolkozom (álmomban), hogy valami abbahagyhatná ezt a pittyegést, mert Áron fel fog ébredni. Nem akarom, hogy felébredjen. De a pittyegő csak pittyeg és pittyeg bizonyos időközönként.

Felébredek. Kimegyek a fürdőbe. Visszafekszem az ágyba. Lecsukódik a szemem. Pitty. Azt hiszem hallucinálok, vagy megőrültem. Pitty. Tompa gondolat és a csíkszememmel végigtapogatom az éjjeli szekrényt. Leverem a szemüvegem. Asztal. Megvan a telefonom. Megvan a pitty forrása. Lemerül. Kikapcsolás.

Reggel kelt Áron. Csíkszem. Visszaalvás. Kávé. Reboot. Telefon bekapcsol. Pitty. Sms-e érkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr55881575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2009.01.16. 12:55:52

Nem tudom, hogy miért van ez, de mondom, én január első napjai óta minden éjjel álmodom és minden éjjel borzalmasakat. Egyszer sem álmodtam jót vagy csak szimplán rosszat. Nincs semmivel sem összefüggésben, mert mindegy, hogy tele ettem-e magamat előtte vagy sem, mesefilmet néztem-e vagy akciót. Nagyon nem vagyok ettől jól, délig alig bírok magamhoz térni, az álom egyes foszlányai így időnként fel-felvillannak, de nem emlékszem az egészre. Lehet, hogy jobb is.

Szóval, átérzem a nyúzottságodat.

Rebelde 2009.01.16. 13:16:49

álmoskönyvet megnéztétek már?

dex.ion 2009.01.16. 15:05:20

@MajorAnna: kellett neked szilveszterkor velem beszélgetni:)

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.01.19. 00:19:19

én is oltári baromságokat álmodok mostanában, mi van a levegőben?!

amúgy a kép _iszonyú_ cuki! :)))
süti beállítások módosítása