Húsvéti merénylet


Szombat este megérkeztem a szülői házba. Azóta kicsit úgy érzem magam, mint a duggatós liba. Valamivel folyton tömik a fejemet. Na, azért nem olyan szörnyű dolgokkal. Az én anyukám nagyon jól tudja, hogy mivel lehet engem levenni a lábamról...

Próbálok ellenállni, de folyton új fronton és újabb technikákkal támad. Félelmetesen profi. Mikor már látja, hogy már sütemény csömör van, előkapja a sült kacsát a sütőből. 2:0
Lassan kénytelen leszek szedni a sátorfám és elindulni hazafelé, mert ha még maradok egy ideig, nem fogok kiférni az ajtón.:)

De még most is a pogácsát gyúrja. ááááááááááá Mentsen meg valaki!!!:D

szaffy's breaking news:
Az öcsémnek hála, most már rohadt gyömölcskosár szagom is van. Imádom a húsvétot. :DD

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr23394231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zzombiee 2008.03.24. 10:03:12

:D

Szaffy!

nálunk egész évben ez megy! :D
a bazi nagy görög lagzi c. filmben van egy aranyos jelenet: -Éhes vagy? - Nem. -Készítek vmit.
annyira tipikus. :DDD
Boldog nyulat!! :)

lam3r 2008.03.24. 21:19:04

No igen, ez a tukmálás, az egyik legrosszabb magyar népszokás. Ugyanakkor ki tudna haragudni arra az anyukára, aki elhalmozza szeretett kislányát, amikor az hazalátogat? :)
süti beállítások módosítása