Skót szoknyák éjszakája


























A péntek estét csajszisan kezdtem. Mannával 8-kor találkoztam az Oktogonnál. Úgy volt, hogy eszünk egy nagy terápias kalóriabomba fagyit valahol. Ennek ellenére, mikor egymásra nézünk, mind a ketten egyszerre mondtuk, hogy fincsi limcsi és tavaszi tekercs? A Ring Caféban voltunk  se perc alatt. Pletyiztunk egy jót. Nekünk nem fogták meg a fenekünket. Igaz nem beszéltünk németül és Jürgenek sem voltunk.

Majd fogtuk magunkat és átsétáltunk a Parázsba. Közben, nőcik lévén, megcsodáltunk néhány kirakatot. A bejáratnál összefutottunk Totyával, így egyszerre vonultunk be. Lent már viszonylag sokan voltak. Keptön sikeresen kiégette a retinámat egy hirtelen vakus fényképezéssel. Megint sikeresen becsiptem két pohár tokaji furminttól, tehát vagy a parázsos borokat turbózzák valamivel, vagy hivatalosan is kijelenthetem, hogy a bor kellemesen mosolygóssá varázsol viszonylag hamar.

Bár ahogy elnéztem, a társaság nagy százaléka szintén nem volt szomjas. Gondolok itt kifejezetten két fiatalemberre, akik voltak olyan tökösek, hogy felvették a kiltet, amit valaki hozott. Igaz én csak Hope-ot láttam, Jürgenről a fáradságom miatt lemaradtam.  De a technika remek vívmánya, a fényképezőgép, ezeket az örök pillanatokat is megörökítette. Így az este ezen részéről is készült dokumentáció, amin ma reggel negyed órán keresztül sírva röhögtem. Aki látta a képeket, tudja miről beszélek.:D

Külön öröm volt a zűrboszis lelkemnek, hogy megint bővült egy-két új emberrel a társaság. És  paramparamm letévedt közénk a zelsőtiszt, Kuglóf is, akinek nagyon nagyon örültünk. Nem is volt félénk és csendes. Úgyhogy mostmár, hogy látta, hogy nincsenek biztonsági ogrék az ajtóban és nem eszünk véres, nyers emberhúst, remélem máskor is eljön és más is le mer majd merészkedni közénk (igen, dex ez neked is szól).:)

A parázsos fiúknak hatalmas respect és köszönet, mert voltak olyan kedvesek és megírták nekem a Tracy Chapman cd-t. Azóta is azt hallgatom.:)

Utoljára és de nem utolsó sorban, gratulálunk az első szakítós babához Luinak, aki tegnap lett boldog apuka!!! Reméljük, hogy a kis Máté is olyan jóképű, sármos és okos lesz, mint az apukája.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr78443362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2008.04.26. 22:49:57

úgy bizony...
grat luinak, és hope-éknak a bátorságért :)

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.04.27. 11:29:10

luinak még egyszer grat. kuglófnak nagyon örültem. a trészicsepment nagyon várom.

dex.ion 2008.04.27. 13:07:52

ú, hogy éreztem:)
süti beállítások módosítása