Mea culpa

Jelentem, mint időjárás buzeráló boszi megbuktam. Csúfosan. Úgyhogy le is mondok a tél előtt, mikor mindenki engem szidna, ha hideg van, meg latyak, meg még a gázt is emelik...Majd tavasszal megszavazom magam újra. :)

Ciki, de még a lakásban is fázom. Ez  van. Ha így halad, lassan tényleg felavathatom az új kabátomat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr1668217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2008.09.18. 11:24:38

Édesem, semmi baj nincs ezzel az idővel, csak meg kell szokni. Hirtelen jött. Jó lesz, hidd el. Én már most élvezem. A kerben a gesztenyefáról már hullanak a sünik. Már hagyomány, hogy az első lehullott gesztenyékből kis kupacot csinálok (mindenki nekem gyűjti őket) itt az asztalomon és időnként a tenyerembe veszek egyet és élvezem a hűvös simaságát. Elanor blogjában olvasd el a kommenteket, gyönyörűen írnak Rebeldéék az őszről, a télről. Egészen máshogy fogod látni, ha elolvasod és magad elé képzeled a jeleneteket.
Azonkívül örülnöd kell, mert mindjárt felveheted a szép új kabátodat :)))
Csak a lakásomban lehetne egy kicsit melegebb. Még mindig nem működik a cirkó :(( Legközelebb talán jövő hét szerdán lesz fűtés.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.09.18. 14:41:46

szaffy nem is igaz, nálam épp kisütött a napocska! köszönöm! :)
süti beállítások módosítása