Jesus He Knows Me

Hát ez annyira, de annyira igy működik manapság.

Raindrops

Mostanában az esőhöz csupa szép elmékeim kapcsolódnak. Ezt reggel hallottam a kocsiban. Azóta sem tudom kiverni a fejemből. De nem is akarom.:)

Pénteki parázs party

Gondolom nagy újdonságot fogok mondani, és mély megdöbbenéssel fogjátok tudomásul venni, hogy ma este újra buli lesz a Parázsban. Ha valaki estleg még mindig nem tudná, a helyszín: Parázs Presszó 1064 Szobi utca 4.Kezdés: 20:00-tól. Ettől a héttől az egész kandallós,…

Gyarló az ember

Mekkora ciki, hogy az ember csak akkor írogat a blogjába, ha boldogtalan és nyenyeregni van kedve. Hát akkor most ünnepélyesen is kijelentem, hogy baromi boldog vagyok. Nyenyeregni meg nem akarok egy ideig. Egyébként meg döm-dö-döm.:)

Póker szerdán

Jelentem a szokásos asztalunk le van 20.00-tól foglalva a Parázsban.Ha jön Brunó és hozza a póker készletet, legalább úgy tudunk tenni, mintha játszanánk.:)

Hmm :)

Hát nagyon úgy néz ki, hogy egy időre elkelt a platina kártyám.:)

Godot Dumaszínház

Vasárnap este Valmont, Totya és Timi társaságában hasfájósra röhögtem magam a Dumaszínházban. Eleve poén volt két dohányos pasival füstmentes előadásra beülni, de a szervezők toleránsak voltak a közönséggel szemben és két szünetet is tartottak közben.A következőket…

süti beállítások módosítása