Yesssss

Túl vagyunk a fosós hányós vírusfertőzésen. Nem volt egy vicces dolog, meg kell hogy mondjam. Ráadásul napra pontosan egyszerre robbantunk le mind a ketten. Nem tudom mi lett volna velünk, ha anyu nem küld egy ételhordónyi húslevest 2 répával és 2 krumplival. Nem szégyen, ezen nyammogtunk két vagy három napig.

Tegnap úgy terveztük, hogy színházba megyünk Áron nővérével. Hetekkel ezelőtt megvettük interneten a jegyeket, még voltam is fent azóta a színház honlapján. Na most mikor tegnap negyed órás parkolókereséses kommandózás után megérkeztünk a Centrál Színházba, hogy még előadás előtt átvegyük a jegyeket, a kedves jegypénztáros hölgy közölte velünk, hogy az előadás bizony elmarad. Technikai okokból. Nem tudtuk? Biztos így néz ki két ember, aki tudja. Színházosra kinyalva, jegyért menve.

Mint ahogy Moha Bá mondja a GPS-ben, újratervezés. Valamit akkor is kell programozni Áron tesójával. Akkor már üljünk be valahova vacsorázni. Orosz rulett. Mostanában az éttermes választásaink nem igazán jönnek össze. Hát a tegnapi Abszint se lesz a kedvenc helyünk. Kezdve azzal, hogy főételt összesen nyolc darabból lehet választani. Ennek a fele olyan összetevőket tartalmazott, mint az articsóka, brokkoli, kelbimbó, amik nálam eleve tiltólistán vannak. Másik szokásos vesszőparipám a kiszolgálás. Ahhoz képest, hogy világgazdasági válság van, erről valahogy a pincéreket és felszolgálókat nem nagyon értesítették. Folyamatosan arcokat vágtak, nem vették észre ha szóltunk. Ha valamire, akkor erre  két dologra allergiás vagyok. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy az Andrássy úton, mikor egy dl bor ezer forint, ugyan előttem öntse már a pohárba azt a bort, mert ennyi erővel kéttablettás kannás szürkebarátot is belevarázsolhatott a poharamba. Megint az volt az este végkonklúziója, hogy ha ismerőst viszünk vacsorázni, maradunk a bevált helyeknél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr89922232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dex.ion 2009.02.04. 14:22:54

"Valamit akkor is kell programozni Áron tesójával."

mér, ennyire számítógépfüggők vagytok?:)

"Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy az Andrássy úton, mikor egy dl bor ezer forint, ugyan előttem öntse már a pohárba azt a bort, mert ennyi erővel kéttablettás kannás szürkebarátot is belevarázsolhatott a poharamba."

ha most geci lennék, erre azt mondanám, bort az igyon, aki ért hozzá:P én pl nem értek, ezért nem iszok - legalábbis nem kérek olyan helyen, ahol decije 1 rongy, és nem előttem töltik. tanulópénz.

"Megint az volt az este végkonklúziója, hogy ha ismerőst viszünk vacsorázni, maradunk a bevált helyeknél."

nekem van 1-2 - télleg nem túl sok, mert minőségi kevés van - kedvelt helyem, szívesen megosztom őket, de ha érdekel, privátban kérd el őket, ide nem írom ki.

Rebelde 2009.02.04. 17:16:52

úgy néz ki ezzel az estével a ördögnek tartoztatok:)

Elanor_42 2009.02.07. 23:48:54

a fiktív sem volt rossz :)
de a legjobb az a fánk/csoki/fondü/sushi (lesz), amit együtt csinál(t)unk :)

örülök, hogy meggyógyultatok. ;)
süti beállítások módosítása