Gyerekek

Bemutatom Misit.

Ha reggel nyűgös vagyok, nehezen kelek fel vagy csak olyan kedve van, azonnal életre kel. Odabújik hozzám, és vékony hangon mondja, hogy Anyuuuuuuuuu...

Persze nem csak reggel. Este is gyakran előfordul, hogy ha apu úgy inna egy kávét, egy doboz sört vagy eszegetne egy kis fagyit, akkor Misi rögtön pislogó üzemmódba kapcsol és már fel is hangzik az Anyuuuuuuuuuuu....

De Misi nagyon kis multifunkciós farkasfiú. Akkor is nagyon aktívvá tud válni, ha Apu éppen szomorú vagy nyűgos. Fontos kulcsmondat, az "Apuuuuu, Apuuuu! Mi a mágnes?" (Kőhalmi Zoltán stand up comedy-je után) És apu már mosolyog is.

Van egy Annánk is. Ő egy barna nagy lógós fülű barna nyuszilány. A lányos dolgokat vele lehet megbeszélni. Hogy anyu olyan szép pörgős szoknyát látott tegnap, vagy hogy ugye nem is olyan lógós az a fülbevaló. Nagyon jó tulajdonsága, hogy nagyon egyet szokott anyával éretni.

Valahogy az sosem akasztotta meg kicsi családunk bővülését, hogy a természetben farkas és nyúl pályafutásának rövid és elég egydimenziós végkifejlete szokott lenni. A mi Misink és Annánk békésen alszik minden este egymás mellett az éjjeliszekrényemen. Mindaddig míg nem lesz egy igazi Misi és Anna, akik majd először csak aludni nem fognak minket hagyni, aztán majd sokkal később a fülbevalóimat fogják felpróbálgatni remélem csak Anna, és megisszák apu sörét.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr581104295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvi 2009.05.05. 15:53:11

Szép volt, de bevallom nekem már kicsit sok :))

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2009.05.06. 11:24:18

Na most addig nincs gond, amig csak ebben a "játékban" szólítanak a gyerekek titeket anyunak és apunak. Abban a pillanatba viszont, hogy ti egymást anyunak és apunak szólítjátok halt meg a kapcsolat. Legalábbis szerintem. Ez max. a nyugdíjas korban megengedett. Addig SZIGORÚAN TILOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

casadera · http://netrandik.freeblog.hu/ 2009.05.06. 14:48:33

oké, oké,
megismertük Misit,
na de Anáról már fotó sincsen?!

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.05.08. 12:49:28

misinek boldog névnapot, hehe :)))
süti beállítások módosítása