Éjszakai horror

Ma hajnalban sétáltam végig a Fiumei úton. Blattyogtam hazafelé.
Egy idő után kezdett olyan érzésem lenni, mintha egy rossz horrorfilmben lennék. Bal oldalamon temető, jobbon romos körgangos házak vonyító kutyákkal. Mikor a szél is feltámadott és belekapott a földön szanaszét szórt szemétbe meg fa levelekbe, tényleg komolyan szétnéztem, hogy akkor most merre is kell a kamerába sikítani.:)
A végén azért be kell valljam, hogy örültem, hogy nem futottam össze a Körben megismert kedves fiatal leányzóval.
Na én ezért nem nézek rendszeresen horror filmeket. Mert ilyenkor minden egyes filmkockájuk polaroid minőségben kúszik vissza a fejemben kifeszített mozivászonra. Esküszöm, ma hajnalban még a zenét is megkomponáltam magamban a jelenethez.
Jó is a nyolcadik kerületben lakni.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr22361621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hopi Bond 2008.03.02. 12:22:51

Ezt én is megerősítem, tényleg ilyen érzés. :D Mondjuk én nem féltem, mert egy férfi sosem fél, maximum csak azért, hogy megmutassa a másiknak, hogy mennyire együtt érez vele. :DDD

nemtudom 2008.03.03. 21:01:53

egyszer egy téli, fagyos északán sétáltam át a városon (egy másik város volt), egy sarkon befordult mögém 3 roma arc, szaporábbra vettem a lépteimet, de ők tartották a távolságot. egyre gyorsabb ütemben ropogott a lábam alatt a pár nappal azelőtt leesett hó, nem is tudom, hogy csak képzeltem-e az engem firtató szavakat a hátam mögül.

Aztán egy lefagyott járdadarabon hanyatt estem, ezek röhögtek egy nagyot, és továbbmenetek:)

nemtudom 2008.03.03. 21:02:41

a fene, most eszembe jutott még pár éjszaka mászkálós, meg csövezős sztori.)

cigarettachick 2008.03.06. 09:47:19

kedvelem a stílusodat. jó téged olvasni :)

aTony 2008.03.06. 15:00:14

Én oda jártam félni :))) Aztán elvetődtem Kispestre. Azóta nem nagyon járok a nyóckerbe :))) olyan nyugis lett :)))
süti beállítások módosítása