Süss fel nap


Nagyon nem bánnám, ha az illetékesek odafent eldöntenék már, hogy mi a helyzet akkor, ezzel az évszak dologgal. Kezdem kicsit unni, hogy két naponta teljesen elzárom a fűtést, majd megnyitom, elzárom, megnyitom....

További hatalmas dilemmám reggelente, hogy akkor most melyik kabátomat is kellene felvenni? Tavaszit? Átmenetit? Téli bundásat? Sállal? Sál nélkül? Mert ha rosszul választok, két variáció lehetséges:
a. egész nap megfagyok, toporgok, zsizsergek...
b. muszáj levenni, hurcolni, fogdosni, pakolászni...

Egyik pillanatban csodaszép verőfényes napsütés, szivárvány. Következő pillanatban orkán, tornádó, hó, fagyhalál. Ki érti ezt? Én nem. Tudom, hogy globális felmelegedés, meg minden...akkor is akarom vissza az évszakokat!!!

És a tavaszt akarom a legjobban!
A csodaszép reggeli napsütéssel, friss fűben hempergéssel, piknikkel, szoknyás idővel, fagyizással, bagzó macskákkal, andalgó párocskákkal, virágba boruló városokkal, erdőkkel, mezőkkel, rétekkel. Fecskéket, gólyákat akarok. Madárcsicsergést. Ja és ezt most rögtön, ha kérhetem.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr14387240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyanyanya 2008.03.19. 13:07:24

Tuti esni fog szombaton:((

Hopi Bond 2008.03.19. 13:31:18

nyanya, az optimizmusod inspiráló :D

sz b&b 2008.03.19. 15:02:34

szaffy, ezek a dilemmák, te.. súlyos.. súlyos.. :D

Brúnó_ 2008.03.20. 09:22:49

Szaffy, ne törődj azokkal, akik elbagatelizálják ezt a problémát!
Én főleg a fűtött járműveket utálom (pl. Hév). Ha leveszem a kabátot, megfázom. Ha nem veszem le, rámrohad.
Kabátos időszak monnyon le!
süti beállítások módosítása