Futás

Kérem tisztelettel, az úgy volt, hogy kb 3 hónapja elkezdtem minden este futni. Nagyon kis ügyes voltam már a végén. Magam is meg voltam lepve.

Aztán kezdtek szaporodni az esti programjaim, egyenes arányosságban kezdtek elmaradni az esti futkározásaim. Hajnal egykor azért nem vagyok elég bátor a nyolcadik kerületben grasszálni.  Pedig eleinte nagyon hiányzott. Hihetetlenül feldob és kikapcsol, ha ki tudok menni. Ahhoz viszont már lusta disznó vagyok, hogy felkeljek hajnalban a meleg ágyunkból és úgy iramodjak neki. No way. Egyszer megpróbáltam. Egész nap olyan voltam mint, akit husánggal agyonvertek...

Viszont mivel tegnap egyedül aludtam, gondoltam kihasználom az alkalmat. Muszaj. Mivel mostanában ráálltunk sajnos a tartalmas esti kajálásra (chipsz, sültkrumpli), kezdek olyan lenni mint Moby Dick.Feltúráztattam magam. Jó volt. Két dolgot kivéve:

  1. Egy kedves X5-os BMW-s bácsi a piroson áthajtva majdnem elütött.
  2. Egy leszázalékolt, kiszáradt, vak csiga gyosabb volt nálam. Sebaj. Ezen majd még dolgozunk.:)

Úgyhogy most szent fogadalom következik: Ezentúl megpróbálok minél többet kimenni futni. (Már előre tudom, hogy ezt apukám minden telefonhívásában számon fogja kérni.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr77555404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dex.ion 2008.07.06. 10:48:23

hopp, bocsi...siettem...

Hopené Légimazs (törölt) 2008.07.06. 14:44:59

Jaj, én is a napokban kezdem újra...:)

mondjuk, én nyugis helyen futok.

Rebelde 2008.07.07. 10:35:17

a párkapcsolat, mint tudjuk hízlal, ha nincs párkapcsolat, az is, szóval meg vagyunk lőve:))
süti beállítások módosítása