Fogadalom

 

Mert ugye azt mondják a nagy bölcsek, hogy a szó elszáll, az írás megmarad...

Esténként futás vagy úszás. Mert félek, hogy lassan bikini helyett 4 személyes családi sátrat kell vennem...10 kg mínusz most az elérendő target. (Mióta mikroszoftos luxusnyúl lettem, mi már csak targetelünk, meg issue-zunk, az emberek grillezéséről már nem is beszélve...)

Hát igen. Néha vasalni is kéne...

Kicsit nőcisebb öltözködés. (feltalálták már a magát kivasaló nadrágot, szoknyát illetve felsőt? és a soha el nem szakadó harisnyát? és a magát elpakoló vasaló állványt? lehet kéne egy házimanó.)

Nagyobb precizitás. Legközelebb két darabban érek haza. Vagy három. Vagy haza sem érek, mert elfelejtem.

Több saláta és kevésbé brikett jellegű kaja. Megvettük a csoda host fux gyalut. Nem csak az ujjamat kellene aprítanom vele. Lehet az a baj, hogy nincs olyan szexi kalózfülbevalója az Áronnak, így nem vagyok kellően motivált. Na majd ha elalszik áthidaljuk ezt a problémakört...

Több olvasás, kevesebb TV. Lassan már CSI: 8. kerülettel álmodom, ahol pamacsos pemzlivel és fehér porral simogatnak végig mindent, hogy megtalálják az ajtón kiszökött Buksit.

Olyan cipőt többet nem veszek, ami már akkor is neccesen kényelmes, amikor a boltban felpóbálom. Kutyából nem lesz szalonna. Maximum az én lábamból...

Olyan ruhát se veszek, ami 2 számmal kisebb a jelenlegi méretemnél. De jó a hossza, szép a színe vagy olyan cuki. Van már lassan egy külön szekrény, az ilyen ha_én_egyszer_Heidi_Klum_leszek ruhákból. Talán elég belőlük  annyi.

Nem, nem leszek Menyasszörny, aki folyton csak az esküvőről képes és hajlandó beszélni. Nem lesz pávatollakkal felcsicsázott, flitteres mappám sem a képeknek, színmintáknak és az ültetési rendnek. Elég egy virtuális mappa. Vagy kettő.

Nem fogok csak azért disztingválni, mert valaki boldogtalan és képtelen azt elfogadni és örülni annak, hogy más nem az.

Nem fogják Pilátusnak hívni a 2. fiunkat. Nem, az elsőt sem. 2. névként sem. Már a kutyát sem.

Nem fogok neurotikus kis alient nevelni a születetndő gyerekeinkből, akik robot módjára ellenkeznek a szüleikkel, mert szerintuk az milyen vicces és jó.

Én sem válok a gyerek születése után neurotikus anya alienné, aki csak ordítani, követelőzni és fenyegetni képes. Savat sem fogok köpni és potrohom se lesz.

Nem veszünk a kicsi nyusziknak 4 éves korukig olyan játékot, ami

  1. áramkörrel rendelkezik
  2. a Für Elise-hez bármi köze van
  3. ebből következően zenél
  4. vagy lehet vele zenélni
  5. vagy villog
  6. vagy igazából nem is a gyereknek kell, hanem apunak
  7. vagy anyunak

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr941048555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvi 2009.04.06. 10:07:18

szép lista :))

Kitartást kívánok hozzá!

Rebelde 2009.04.06. 10:36:52

nem leszel brizedilla??biztos?:)))))

casadera · http://netrandik.freeblog.hu/ 2009.04.06. 14:17:15

ha a felét sikerül betartanod, már jó vagy :)
sok sikert hozzá

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2009.04.07. 10:23:21

Mijez? Valamiújévifogadalomféle? :) Jó kis lista, csak aztán nehogy kudarcként éld meg, ha mégis beugrik a szekrényedbe a cukiruci ill. ha mégis bevásárolsz esküvői magazinokból és helyes kis színes post it-okkal bejelölgeted a neked tetsző ruhakölteményeket :)))

Kieran Hayes 2009.04.07. 21:33:33

Szaffy, ha ráveszed magad, még mindig nagyon jól írsz :) Hasonló fogadalmakat mi is rendszeresen teszünk...
süti beállítások módosítása