Anyák napja

Hosszú hétvégéneket nem non-stop majálisra járkálós haknizással töltöttük. Szánombánom, de így se sergő (mindenki tudja mi a sergő?), se sült kolbász,se vattacukor zsabálás, se dodgemezés nem volt  (17 éve így törtem szilánkosra az orrom, lehet helyre kéne igazítani még 2 bónusz zsetonos körrel). Ellenben pénteken dolgoztam látástul szemszétfolyásig, szombaton pedig lerohantunk Egerbe ügyvédi papírokat (ahogy öcsém mondaná, papperokat) áláírni. Július közepétől (a bürökrácia kerekei addig tologatják az aktákat, közzétesznek meg leveleznek és csikorgatják a csikorgatnivalót) Miss ügyvezető 40%-os kft tulajdonos nyenyerenyúl, vagy ha úgy tetszik luxusnyúl leszek, ha a gazdasági helyzet és az Atyaúristen is úgy akarja.

Tegnap a névnapi manók meghallgatták huncutul elrejtett spoileremet és nagyon úgy néz ki, hogy a névnapomon csodák csodájára egy nadrággal fog bővülni a ruhatáram. Az én kedves farkasom csak annyit kérdezett, hogy hozzam a hitelkártyámat? Én meg nem nagyon ellenkeztem, de hálából majd nagyon meg fogok lepődni aznap.:)

A valaha volt best evör nadrágomat is a Topshopnál vettem, remélem ez is be fogja váltani a hozzá fűzött reményeimet. Viszont azt annyira nem vágom, hogy a Topshop szerint a 170 cm fölött lévő nők már "Tall" kategória. Hét ez meg nálam a wtf kategória, mert akkor kb negyed Mo. nálunk vásárolhatna és hajtathatnák fel kb 15-20 centivel az ott vásárolt nadrágok szárát. Na mindegy.

Anyák napjázás is volt a hétévégén. Már mikor több hónapja a Szent Orbán Wellness hotelben hosszúhétvégéztünk megfogadtuk Áronnal, hogy ide elhozzuk valamikor az anyukákat libamájat és sajttortát enni. Ma ezt meg is tettük.

Tök aranyos volt, ahogy mind a ketten hümmöve és élvezkedve ettek, majd megkóstolták a búzasört is. A végén közösen megállapítottuk, hogy az általam sütött sajttorta sokkal finomabb.  

Csodaszép környéken voltunk és szipiszupi volt minden. Szerintem máskor is csinálunk majd még ilyet.

Viszont ezt a táblát már nem találtuk az erdőben és ezt nagyon nehezményeztük.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr891101129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiraaaaa 2009.05.05. 08:28:36

Én túlestem életem első anyáknapi köszöntésén:)
A világ egyik legjobb dolga volt.
A kiscsaj hetek óta tanulta a dalt és a verset és egy nyikkanásnyi nem volt előtte, csak aznap:)))amikor átadta a bölcsiben az ajándékot...
Beléptem az intézményesülten síró anyukák sorába.
Aztán persze egész hétvégén zúgott az "orgona ága" néha üvöltve, néha halkan, de az apja is ezt hallgatta egész vasárnap:)))

Szóval, én most nagyon boldog vagyok:)) és ezt tényleg nem szabad kihagyni:)))
süti beállítások módosítása