Fáradt

Mostanában annyira fáradt vagyok, hogy lassan állva elalszom. Sok a munka, nem haladok úgy vele, mint ahogy szeretnék. Bent a boltban is egy csomó mindent szeretnék megvalósítani, amihez időre, pénzre de leginkább rengeteg munkára lenne szükség.

 Viszont a hétvégén átrendeztük az egész üzletet. 3x akkora tér lett. Ma lecseréltük a táblát. Kezd tényleg pofás lenni az egész. A webshop is kezd alakulgatni bár azzal is tömérdek apróság van még, mint pl az a 3 katalógus, ami még ott figyel az asztalomon, amit fel kellene vinni...

Az utóbbi két hétben a futáshoz se volt erőm. Pedig újra el kellene kezdeni, mert hiányzik és megint kezdek egyre nagyobb lenni. Úgy néz ki, hogy mostmár ez is egy must have.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr471149672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvi 2009.05.29. 11:38:39

Pont azért menj el futni, hogy több energiád legyen. Lehet ez ellentmondásos, de a szervezetnek tényleg segít, és energikusabban intézed majd a többi dolgot is. :)
Amúgy meg fel a fejjel, kellenek ilyen részek is, hogy utána lehessen értékelni amikor már nyugi van :)

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.05.29. 12:57:24

így van, kisvi jól beszél, a futástól (úszástól!! :) csak jobb lesz, javítja az állóképességet.
süti beállítások módosítása