Fáradság, tavaszi fáradság

Az utóbbi egy két napban hihetetlenül nyenyere voltam. Kedvetlen és útálatos. Ami mindennél rosszabb, megint elkezdtem csúnyán beszélni. Nálam ez mindig időszakos, nem tart sokáig, de olyankor kiáll a kapanyél a számból. Igyekszem visszafogni magam és odafigyelni, hogy kinek mit mondok, de ez akkor sem túl nőies.

Viszont az egyik fashion blogon találtam valmit, ami mosolyt csalt az arcomra. Deák Tominak hívják az illetőt és olyan esküvői fotókat csinál, amilyenre én mindig is vágytam. A hideg futkározik a hátamon, amint meglátom a barátoknál, ismerősöknél az iwiwre felrakott ugyanazokat a tucatképeket. Nem szertnék nagy extrémitásokat az esküvőnkön, nem hiszem, hogy ez lenne a lényeg. De ezek a képek tényleg emberiek, kedvesek és átadják az események hangulatát. Márpedig annak a fotósnak, akinek engem kell majd fényképeznie a nagy napon, fel kell kötnie a nadrágot. Emlékeztek a Jóbarátokban Chandlerre, mikor elmentek a fényképészhez?

Na ez én vagyok női kiadásban.

Mindig vonzott a fotózás, de valahogy sosem kerültem közel hozzá. Rossz gépeink voltak, vagy nekem nem volt tehetségem hozzá. Mikor kislány voltam, összespóroltam a pénzem egy 500 Ft-os gépre. Hát olyan is volt a hatásfoka. Nem volt rajta talán még vaku sem. De bezzeg én azt hittem, hogy ezzel fogok Pulicer díjas képeket kattingatni. Egyik rosszabb lett, mint a másik. Akkor határoztam el, hogy egyszer, ha majd nagy leszek, veszek egy olyen gépet, amin minenfélét lehet tekergetni meg állítgatni és lehet szép, igazán hangulatos képeket csinálni, nem csak olyan ülünk a tortánál és mosolygunk fajtákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr431037056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2009.03.31. 16:46:37

Állati jó fotókat csinál ez a srác, annyira életszerűek, tele energiával, szinte megszólalnak. Emlékszel, hogy egyszer mutattam egy barátunk esküvői fotóit? Na azok voltak még hasonlóak.

Rebelde 2009.04.01. 14:55:09

Nekem is teccik:) a spagettis gyerek meg édibébi:))

tegnap hallottam, hogy ámerikában szokás, hogy az menasszon szól arról mia dresscode, legalábbis színben, hogy a fotókon jól mutasson a pereputty:)

Elanor_ 2009.04.01. 19:13:42

baromi jó képek, tényleg hús-vér emberekről és ordít róluk a várakozás és a boldogság. jó nézni őket :)

szaffy, a boldog nyúl :) · http://vedofelszerelesek.hu/ 2009.04.01. 22:07:48

Azt mondta a Farkas, hogy így megnézve a képeket, inkább fényképezzen a rosseb mint ez a srác. :D

valmont 2009.04.01. 22:09:59

Egész pontosan azt mondtam, hogy kérjük meg Naprát... neki legalább van érzéke, és nem csinál belőlünk alkoholista falusi botránylagzit... (remélem :D)

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2009.04.02. 12:01:50

@valmont: napra fotói között is van jónéhány, ahol szinte felismerhetetlen, hogy ki van a képen :))) szerintem minden fotós tud jót és szart is csinálni. Ez a srác ötlettel teli, ráérez a hangulatra, elkapja a pillanatot. Nekem nagyon tetszenek a képei.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.04.02. 16:42:21

még jó, hogy így egyezik az ízlésetek :D
süti beállítások módosítása