So me

Az mennyire tipikus, hogy lemosom az ablakot és 3 perccel később elkezd szakadni az eső?

Viszont a nadrág, amit névnapomra kaptam Árontól és pénteken érkezett meg hozzám Mannus és fél családja közreműködésével, tökéletes. Egy picit kell esetleg felhajtani a szárából, de pont olyan, mint amit már két éve keresek. Happy end.

Szegény Farkasom lebukott a szülinapi meglepetésével. De így jár az, aki egy agyalgó és összeesküvés elméleteket gyártó nyúlnak elejt egy félinformációt. Volt meglepi, nincs meglepi...:(

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr51169320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.06.08. 16:23:58

és mi lett volna a meglepi?

nekem se lesz, nyugi.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.06.08. 16:24:39

mármint úgy értem, ha ez vigasztal. gondolom nem. :D

szaffy, a boldog nyúl :) · http://vedofelszerelesek.hu/ 2009.06.11. 07:24:06

bocsanat, hogy csak most valaszolok, de levegot venni is alig van idom.:(
bar mar ugyis magkaptam, hogy nem vagyok tul kommunikativ...

szoval praga. nem tudom hogy mennyi ido. es elvileg augusztus elejen mennenk mert mind a kettonknek akkor van szabadsaga.

a lebukas pedig ugy tortent, hogy egyik este szolt, hogy nagyon nagy baj lenne-e, ha nem targyialust ajandekkal lepne meg. elotte meg par nappal elenk erdeklodest mutatott a szabadsagom idopontja felol, ugyhogy osszeraktam a lego kockakat. :)

draga uraim, ha meglepetest szeretnenek akkor ne tessenek informacio bombonokat csepegtetni, mert a vegen nem lesz meglepetes.:)
süti beállítások módosítása