Női dolgok

Jelentem, itt most picsulós dolgok következnek. :)

Sikerült megrendelnem az esküvői ruhámhoz illő cipőt. Egy nagyon kedves kis boltot talátam a Lehel tértől nem messze. Ők maguk készítik a cipőket, ha nincs a méreteden, a te lábadra gyártják le a kiválasztott fajtát. Ami szintén nem mindegy, több féle sarokmagasságot is lehet választani.  Nagyon szép, nem szokványos fazonokat lehet itt találni és az áruk is egész baráti. Ahhoz képest, hogy kívül belül bőr a topánka és a te lábadra készül, szerintem a 25-29.000 Ft nem vészes.

Ilyen lesz a cipőm, csak ekrü színűben és 7 cm-es sarokkal. Azán az esküvő után pedig befestetem ilyen szép pirosra.

Másik csoda is történt. Teljesen véletlenül betévedtem az Árkádban lévő Mark & Spencer-be. Képzeljétek el, létezik náluk nem csak nyugdíjas találkozóra felvehető, nagyon szép bikini 85D-s felsőrésszel is, legalább 3 fazonban és több színben. Leesett az állam. Be is szereztem egy nagyon szép türkiz színűt. Kb 2 éve próbálok normális fazont találni, aminél a strandon nem én leszek a cicikifittyenős lányka, eddig nem sikerült.

Tegnap hős voltam és elmentem futni. Azt hagytam ki a számításból, hogy az ok, hogy este már nincs olyan meleg, de nem gondoltam, hogy sprintelnem majd az engem kergető 23000 db szúnyog miatt kell, akik végigkergettek az Orcy kerten.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr732145748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása