Superhiro vagyok!

Tegnap egy piciny presszió után újra elmentem futni. Megint olyan lettem mint a leszázalékolás előtti nyugdíjas mama lajhár. Ma este azt hiszem kicserélem a tartós elemeimet, hogy inkább duracell nyuszis legyek, mert azt hiszem az kicsit szexibb.

Nem mellesleg odatanyázott a Giants amerikai foci csapat az Orcy kerti focipályára, úgyhogy nosztalgiázhatok egy kicsit és nézegethetem futás közben a cicanaciban feszülő formás férfipopsikat. Kell ennél jobb motiváció?:D

Mostanában elkezdtem elejéről olvasni a kicsi malacot, ami azért a kedvenc kismama blogom nem is olvasok más kismama blogot, mert nem az a tündibündi öngyölöbögyölő az én gyerekem a világbéke és a szeret forrása stílusú. De vicces, hogy az embernek rögtön instant gyerekszülhetnékje támad az olvasásától.

Gondolom ennek hatására azt álmodtam, hogy 2 kislánnyal vagyok ikerterhes. Konkrétan akkora voltam mint egy megtermett bébibálna és szüppögve sírtam minden reklámon és Kozsó számon biztos a világbéke és a szeretet forrása miatt...

Kicsit megkönnyebbülve ébredtem, hogy se bébibálnává, se Kozsó klónná nem transzormálódtam álmomban.

Viszont ez a kislányt elfogadnám. A pólóval együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffy.blog.hu/api/trackback/id/tr71160637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaffy, a boldog nyúl :) · http://vedofelszerelesek.hu/ 2009.06.03. 19:34:12

tuti nem kell. :)
de attol a hormonok meg mocoroghatnak. :)

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2009.06.04. 09:03:44

Na jó, megdumáltam magam, ha ilyen kislányt sikerül összehoznom, megtartom. :)
Vagy: anyja iwiw-linkje? :D

Rebelde 2009.06.04. 14:53:40

ez a gyerek pont jó korban van, olyan három éves lehet, az előtte lévő időszakot kihagynám, csak tegyék ide az ölembe oszt'kész:))

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.06.04. 17:02:51

@Rebelde: hehe, és aztán jön a "miért" korszak, az oviba- szoktatás, aztán az isibe szoktatás, aztán a kamaszkor... :)))

süti beállítások módosítása